18 ianuarie 2014

Femeia sufletului tau!

De ce sa o iubesti? Ti­-as da mii de motive pentru care sa o iubesti. Femeia sufletului tau este frumoasa! Poate nu are un corp perfect, sanii mari ori poate e miniona, dar nu conteaza.  E frumoasa! Ochii ii sunt frumosi si in ei se oglindeste sufletul, la fel de frumos. Nu e femeie de cariera dar lucreaza cu mandrie, oriunde. E admirata chiar si asa la serviciu si poate, altii te cred a fi norocos avand-o. Femeia sufletului tau stie sa poarte cu delicatete  fustele dar in acelasi timp si camasile si tricourile tale. Dimineata e mofturoasa si cere sa fie alintata. Ce e mai frumos decat sa te trezesti dimineata langa femeia inimii tale, care poarta cu delicatete si feminitate, camasa ta alba?
 Femeia ta este frumoasa! Tot ea, te alinta in toate felurile cu caldura si-ti incalzeste sufletul cu vorbe dulci. Poate e stangace, poate greseste  dar daca te intelege cand esti suparat, daca te incurajeaza cand esti demoralizat, daca te strange in brate atunci cand ai cea mai mare nevoie, EA! este femeia sufletului tau! O respingi si-i ceri sa plece dar se agata de ultimul fir de ata sa ramana langa tine, pentru ca te iubeste. Femeia vietii tale e cea care lupta pana la ultima rasuflare pentru tine si iubirea ta.
 Cea despre care iti spun si-ar da mana dreapta si-ar invata sa scrie cu stanga, pentru tine, daca ar fi nevoie. Tot despre ea iti spun ca gaseste rezolvare la fiecare problema , iar daca nu gaseste, schimba problema si reuseste in final. Femeia sufletului tau e cea care ar veni dupa tine, oriunde, dupa mult timp.  Nu e perfecta si nici nu ar vrea, tocmai din dorinta de a nu te eclipsa. Te soarbe din priviri si te cauta chiar si atunci cand nu esti in preajma ei.
 Femeia ideala e cea care stie sa nu dea curs certurilor si stie sa aplaneze conflictele in cel mai dulce mod. E geloasa … dar gelozia face parte din iubire! Sufera cand o ignori si nu ii vorbesti si se inchide in sine. Nu ti-ar vorbi nici ea, dar…totusi te cauta. Iti scrie din motive stupide ori pur si simplu sa stie ce mai faci, in asteptarea unui raspuns. Ea te iubeste!  Te iubeste si nu mai stie cum sa-ti demonstreze. Femeia sufletului tau e cea care chiar daca e departe te vede peste tot. Stralucesti in chipul celui pe care il intalneste si-ar vrea sa o cunoasca. E cea care se incapataneaza sa te vada peste tot si nu vede clipa reintalnirii.
Femeia sufletului tau ti-e cea mai buna prietena care stie sa te asculte atunci cand rabufnesti.
Dovada iubirii pe care ti-o poarta e atunci cand iti bate in usa cand nu te astepti… Da, e nebuna!!…Te iubeste! Te iubeste si vine la tine sa ti-o spuna strangandu-te in brate, la usa casei tale, de la mii de kilometri distanta, poate. Nu, nu stie unde stai dar se da peste cap si afla.
Femeia sufletului tau e inteligenta. Stie sa se comporte in societate si te mandresti cu ea. Stie sa abordeze si sa tina discutii de orice fel.  Tot timpul are ceva nou si nu e monotona. Te respecta, te apreciaza pentru ceea ce esti  si-ti este fidela. Stiu! Probabil ca ea vor mai fi multe femei dar niciuna nu te va face sa te simti exact asa cum o face ea.  Este cea care e interesata de fericirea ta si nu se gandeste la ea ..pentru ca fericirea ta este si a ei.
Ea este frumoasa! Ochii ii stralucesc intr-un verde demential si patrunzator. Nu, nu are lentile de contact, are doar un suflet extraordinar care radiaza in verdele ochilor.  Miroase bine, se imbraca la fel si denota un aer de eleganta, la bratul tau. E puternica si sigura pe ea. Te iubeste prin toti porii si stie sa iti demonstreze asta.E cea care stie ce iti place, unde, cand, cum si de ce.  Tot ea stie sa te faca sa razi, stie sa te coase si sa te descoase si numai ea stie sa te stranga in brate Dumnezeieste.  Cu ea ai amintiri de are nu te poti lepada si  tot cu ea ai trait clipe care ti s-au intiparit in minte si te urmaresc. De ea iti place si tie...

Ai regasit-o in toate aceste detalii? Atunci tine cu ambele maini de ea!


2 comentarii:

Anonim spunea...

Bravo Tamy mai clar de atat nici nu se poate

Tamy spunea...

Multumiri!