23 martie 2011

Buna ziua si bun gasit ...

..sunt Tamara Proca si va prezint principalele evenimente ale momentului !
Inca din 24 ianuarie 2011, va invit zi de zi, de luni pana vineri, incepand cu ora 14.00 si putin peste 16.00, la principalele buletine de stiri ale postului de radio PLusfm. Ne-am propus ca in fiecare ora din acest interval sa va aducem informatii proaspete din judetul nostru si din tara. Cel putin in ultimul timp, am adus si informatii internationale, dat fiind faptul ca evenimentele produse ne afecteaza si pe noi. Ne straduim sa va oferim un produs jurnalistic de calitate, chiar daca vizibil emotiile isi spun cuvantul...si-mi cer iertare!!!
Evident, principalul obiectiv al stirii este să informeze. Dincolo de informare,din punctul nostru de vedere stirea orienteaza, formeaza si educa publicul. Cel din urma obiectiv se realizeaza printr-o selectie minutioasa a evenimentelor pe care le tratam si le punem la dispozitie, si mai mult decat atat,mergem pe principiul ca stirea este un semnal continuat, extins si aprofundat prin informatii aduse ori de cate ori este nevoie.
Pentru noi caracterul de stire este definit drept ce este actual, in curs ori la zi. Important, semnificativ, neobisnuit si de interes general. Punem accent pe ceea ce este precis, oficial si de interes maxim...motiv pentru care va invitam sa ne ascultati in intervalul mentionat mai sus si anticipat va spun ca emotiile de inceput inca isi mai spun cuvantul :)


Toate bune !

3 comentarii:

anda_elena spunea...

Felicitari!
Ma bucur ca ti-ai gasit locusorul! :*

Tamy spunea...

Multumesc frumos! :*

dakodaearwood spunea...

Diatta's new “Titanium Flask” – Stainless Steel
Design of “Titanium titanium white acrylic paint Flask” by titanium headers the Titanium nano titanium babyliss pro Flask by T-Craft. Designed for craft titanium 6al4v enthusiasts, this elegant stainless steel bottle titanium piercing jewelry will enhance the €4.89